Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین «روح اله حریزاوی» روز پنجشنبه در اولین نشست علمی و تخصصی "تحول در ساختار فرهنگی کشور" که در همدان برگزار شد، اظهار داشت: اگر توجه به امور فرهنگی نباشد مصوبه های ضد فرهنگ و اندیشه با کارکردها و آثار ضدفرهنگی پدید می آید که باید مورد بازنگری قرار گیرد.

وی با بیان اینکه تحولات فرهنگی نیاز به فرد آگاه و ساختار شکن دارد، گفت: مقام معظم رهبری پیگیری حل مسائل فرهنگی را اصلی ترین اولویت کشور عنوان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین حریزاوی با تاکید بر اینکه فرهنگ سازی باید از مردم شروع شود، ادامه داد: مسائل فرهنگی باید گفتمان سازی و دغدغه های فرهنگی تبدیل به مطالبه عمومی مردم شود.

وی بابیان اینکه طرح تحول فرهنگی در زمره اولویت‌های سازمان تبلیغات اسلامی است، افزود: یکی از ظرفیت‌های مهم این نهاد برای اجرای طرح تحول فرهنگی، پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی است که پرهیز از موازی کاری، صرفه‌جویی در وقت و هزینه و همچنین غنابخشی به برنامه های فرهنگی از جمله اهداف مهم و کلیدی سازمان تبلیغات است.

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی کشور اظهار داشت: طرح تحول فرهنگی با همراهی وزارت کشور و سازمان تبلیغات اسلامی در سطح کشور اجرا می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین حریزاوی خواستار تعامل بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی، فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها با روحانیان و شبکه تبلیغی در راستای شناسایی آسیب‌های اجتماعی و برنامه‌ریزی برای رفع آن‌ها در سطح استان شد و گفت: بسیاری از مسائل با هم اندیشی و ورود حکیمانه دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی قابل برطرف شدن است.

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه کشور هم اکنون مواجه با سیل فرهنگی داخلی و خارجی است، تاکید کرد: در این سیل نمی‌توان منتظر بودجه و امکانات دولتی بود بلکه همه باید پای کار باشند و از ظرفیت‌های موجود و امکانات مردمی نیز برای پییشگیری و غلبه بر آن استفاد کرد.

معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان همدان نیز در این نشست با تاکید بر اینکه تحول در نظام ساختار فرهنگی نیاز به حمایت مالی دارد، گفت: گسترش مراکز مشاوره و نیز شبکه مبلغین خانگی در تحولات فرهنگی نقش بسزایی دارد.

«مریم جان جان» افزود: برای رسیدن به تحولات فرهنگی در کشور باید افکار جهادی و کار فرهنگی را در دستگاه های دولتی تقویت کنیم.

سه هزار هیات مذهبی در استان همدان فعالیت دارند که ۲ هزار و ۲۰۰ هیات از این تعداد در سامانه بیرق اداره تبلیغات اسلامی استان همدان ثبت شده اند.

استان همدان یک هزار و ۵۰۰ مسجد دارد.

برچسب‌ها استان همدان سازمان تبلیغات اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان همدان سازمان تبلیغات اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی استان همدان سازمان تبلیغات اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۰۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما : درحاشیه برپایی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک ۱۴۰۳، چندین نشست تخصصی، سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی، با حضور مقامات مرتبط، کارشناسان، استادان دانشگاه و متخصصان برگزار شد.
در نخستین روز همایش، پنج، کارگاه با عناوین پایش پهنه‌های آب با استفاده از نسل جدید ماموریت‌های ارتفاع‌سنجی رادار ماهواره‌ای، تعیین موقعیت آنی با استفاده از سامانه ملی هدی، سامانه‌های تحت وب کارتوگرافی، بکارگیری فناوری اینترنت اشیاء در بستر زیرساخت داده مکانی و مدل‌سازی جریان‌های سطحی دریایی با استفاده از نرم‌افزار MIKE ۲۱ و همچنین ۴ موضوع سخنرانی تخصصی و علمی و یک نشست تخصصی با عنوان ظرفیت‌ها و چالش‌های بخش خصوصی و مشارکت مردم در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی، با مدیریت حمیدرضا سیدین بروجنی، معاون فناوری و اطلاعات مکانی سازمان نقش برگزار گردید.
در روز دوم از بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ (ژئوماتیک ۱۴۰۳)، هفت، کارگاه تخصصی با عناوین بکارگیری چارچوب یادگیری عمیق در بخش‌بندی ویدئو‌های پهباد_مبنا نواحی شهری، پردازش تصاویر راداری در نرم افزار NEST، پیاده سازی ورود اطلاعات داوطلبانه مکان محور (VGI) در بستر SDI، تحلیل‌های مکانی در بستر سرویس‌های زیرساخت‌های داده مکانی، آشنایی با عملیات طیف سنجی و کاربرد آن در سنجش از دور، نقش موثر GIS در توزیع عادلانه آب در تنش‌های آبی و همچنین ۴ سخنرانی‌های کلیدی و تخصصی و یک نشست تخصصی با موضوع " توسعه دریامحور و جایگاه نقشه و اطلاعات مکانی در تحقق آن" با مدیریت علی سلطانپور، مدیر آبنگاری و امور جزر و مدی برگزار شد.
پس از تشکیل چندین کمیته علمی مقالات ارسال شده به همایش، مقالات پذیرفته شده برای ارائه به صورت سخنرانی و ارائه پوستری، انجام شد و در روز اختتامیه از مقالات برتر تقدیر به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • تقویت قطب‌های فکری و فرهنگی توسط دفتر تبلیغات اسلامی
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • بازدید رییس سازمان تبلیغات اسلامی از حوزه آزمون قرآنی در مشهد
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره یک طرح
  • عکس/پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر