Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@19:52:50 GMT

کنترل نقشه در نظام مهندسی به یک ماه تقلیل یافت

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۲۰۱۷۱

کنترل نقشه در نظام مهندسی به یک ماه تقلیل یافت

ابوالقاسم ابراهیمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد: مدت زمان متوسط کنترل نقشه در سازمان نظام مهندسی همدان طی سال‌های گذشته سه ماه بوده که با جلسات متعدد همکاران این اداره و رئیس سازمان نظام مهندسی و همکارانشان طبق اعداد سازمان زمان حال حاضر حدود یک ماه است.

وی ادامه داد: با وجود اینکه کنترل نقشه از سال ۱۳۹۱ در سازمان نظام مهندسی همدان انجام می‌شده تاکنون هیچگونه نظام‌نامه کنترلی نداشته است که طی سه ماه گذشته با تلاش بی وقفه واحد نظام مهندسی این اداره و همکاران در سازمان نظام مهندسی در حال حاضر دارای نظام‌نامه مدون و بسیار مفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسوول نظام مهندسی اداره‌کل راه و شهرسازی همدان با بیان اینکه طی این ۱۰ سال چک لیست مناسبی برای کنترل وجود نداشت افزود: در حال حاضر با همکاری طرفین چک‌لیست متعادل و خوبی به منظور کنترل نقشه آماده شده است.

وی اضافه کرد: برای رفع مشکلات احتمالی و پاسخگویی مناسب به مهندسان، کارگروهی متشکل از کمیسیون تخصصی و کارشناسان این اداره به صورت هفتگی تشکیل و به صورت موردی به فرآیند کنترل نقشه نظارت می‌کنند.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: یک کارگروه متشکل از رئیس سازمان نظام مهندسی، اعضای کمیسیون تخصصی، کمیته کنترل نقشه، رئیس واحد کنترل سازمان، مسئول اداره نظام مهندسی اداره راه و شهرسازی همدان و کارشناسان این اداره تشگیل شده و به طور مستمر راهکارهایی جهت کاهش زمان و رضایت مهندسان و مردم بررسی می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت علمی همکاران سازمان نظام مهندسی نسبت به کشور در سطح بالایی قرار دارد گفت: ساختمان‌های طراحی شده از نظر فنی و مطابقت با مقررات ملی همچنین اقتصادی در وضعیت مطلوبی است.

انتهای پیام/۸۹۰۰۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: نظام مهندسی نقشه کنترل ساختمان سازمان نظام مهندسی کنترل نقشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۰۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود

عبدالامیر ربیهاوی، مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت  ایران عراق را شریک دوم تجاری ایران معرفی کرد و افزود: عراق جزو کشور‌های اولویت‌دار ما در تجارت محسوب می‌شود؛ در سال‌های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کردیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است، گفت: کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بند‌های دستگاه‌هایی که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم‌ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به‌خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان‌های تحت پوشش مانند سازمان زمین‌شناسی، شرکت شهرک‌های صنعتی و... بند‌هایی به عنوان بند‌های پیشنهادی قید شده است.

ربیهاوی با اشاره به مهم‌ترین بند‌های کمیسیون مشترک ایران و عراق، بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم‌ترین بند‌های پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق‌های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق‌های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: شرکت‌های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال‌ هستند با یکسری مشکلات مواجه هستند. تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت‌های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت‌نامه‌های بانکی و افتتاح حساب و... است.

وی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق‌ کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری‌های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث‌های تسهیل تجارت هدف‌گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • راه حل مشکلات جامعه باید در نظام تعلیم و تربیت، آموزش داده شود
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر