Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده ولی‌فقیه در همدان با اعلام اینکه به‌زودی نقشه مهندسی فرهنگی کشور در ۱۱ استان بومی‌سازی می‌شود گفت: باید پنج اولویت مهم استان را شناسایی کرده و میزان موفقیت مدیران در تحقق آنها را متناسب با سند مهندسی- فرهنگی بررسی کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان ، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی ظهر امروز در شورای فرهنگ عمومی ملایر با بیان اینکه غفلت از فرهنگ یا تصمیم‌ها اشتباه فرهنگی می‌تواند اتفاقات بدی را در جامعه رقم بزند اظهار داشت: کاهش و کنترل جمعیت اشتباه بدی بود که امروز بعد از 39 سال نتایج آن را در جامعه مشاهده می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تغییرات فرهنگی به‌سادگی اتفاق نمی‌افتاد و مثل ساخت یک پل نیست که بتوان در کوتاه‌مدت آن را انجام داد افزود: پروژه‌های فرهنگی برای اجرا در جامعه نیازمند توجه و کار پژوهشی هستند.

نماینده ولی‌فقیه در همدان با این توضیح که شورای فرهنگ عمومی نیاز به کمیته‌های تخصصی دارد تا این‌گونه بتواند از نظرات نخبگان استفاده کند عنوان کرد: متأسفانه امروز می‌بینیم حتی در مناظرات بین نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نیز مسئله فرهنگ مورد غفلت واقع‌ شده و کسی درباره آن حرفی نمی‌زند.

وی با اشاره به اینکه امروز تنها اقتصاد موردتوجه قرار می‌گیرد در حالی‌ که فرهنگ پایه اقتصاد است گفت: کاندیدای اصلح کسی است که برنامه اقتصادی قوی و گروه قوی داشته باشد اما معنای این جمله این نیست که از فرهنگ غافل شویم.

شعبانی توضیح داد: امروز کشور نیازمند برنامه‌های فرهنگی قوی است به همین دلیل امیدواریم دولت آینده به معنای واقعی کلمه به این عرصه توجه داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه در دولت آینده فرهنگ نباید مظلوم باشد افزود: امروز نباید پس از گذشت 42 سال از پیروزی انقلاب اصول دینی ما زیر سؤال رفته و کسی هم در این‌ باره حرفی نزند.

نماینده ولی‌فقیه در همدان با بیان اینکه متأسفانه جایگاه قانونی شورای فرهنگ عمومی از گذشته مورد تعریف قرار نگرفته بود عنوان کرد: این مسئله سبب شده شورای فرهنگ عمومی در بخش مدیریت فرهنگی خلأ داشته باشد.

وی اظهار داشت: شورای انقلاب فرهنگی اخیراً اقدامی خوبی انجام داده و آیین‌نامه شورا تغییر پیدا کرده است با این اقدام خلأها شناسایی‌شده و طبق آیین‌نامه جدید مصوبات شورا در حکم قانون بوده و لازم‌الاجرا است.

شعبانی مطرح کرد: در عرصه مدیریت و برنامه‌ریزی به‌ویژه در بخش فرهنگ باید یاد بگیریم قانونی عمل کنیم و قوانین مرجع ما باشد.

وی توجه به برنامه‌ها و اختصاص متناسب بودجه برای هر یک از آنها بر اساس اولویت را از دیگر اولویت‌های شورای فرهنگ عمومی برشمرد و بیان کرد: با وجود اینکه رهبر معظم انقلاب تأکید بسیاری بر مهندسی فرهنگی داشته و در همین راستا نیز دو بار سند مهندسی فرهنگی ابلاغ‌ شده اما اتفاق خاصی در این عرصه صورت نگرفته است.

نماینده ولی‌فقیه در همدان با اعلام اینکه به‌زودی نقشه مهندسی فرهنگی کشور در 11 استان بومی‌سازی می‌شود گفت: باید پنج اولویت مهم استان را شناسایی کرده و میزان موفقیت مدیران در تحقق آنها را متناسب با سند مهندسی- فرهنگی بررسی کنیم.

وی درباره لزوم توجه به پیوست نگاری فرهنگی در پروژه‌های شهری مطرح کرد: شورا باید نسبت به پیوست‌های فرهنگی توجه بیشتر داشته باشد کما اینکه ما امروز سندهای فرهنگی فراوانی داریم که متأسفانه در میدان عمل مورد غفلت واقع‌ شده‌اند.

شعبانی با اعلام اینکه با همت شورای عالی قرآن سند قرآنی استان تدوین‌شده است ادامه داد: باید در بحث بودجه‌های قرآنی یک ردیف بودجه مستقل تعریف کنیم.

کمیته‌های تخصصی زیر مجموعه شورای فرهنگ عمومی لرستان تشکیل شود نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری: کارگروه‌های شورای فرهنگ عمومی استان کاربردی و فعال شود امام جمعه قزوین: قرآن کریم سند بالادستی ما در شورای فرهنگ عمومی است

وی با اظهار تأسف از نگاه برخی مسئولان به عرصه فرهنگ و غفلت آنها از این حوزه به دلیل گرایش‌های سیاسی بیان کرد: زیربنای رشد اجتماع فرهنگ است و از سوی دیگر نیز اقتصاد و فرهنگ درهم‌تنیده شده‌اند بنابراین قابل‌ تفکیک نیستند.

انتهای پیام/742/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در همدان شورای فرهنگ عمومی مهندسی فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۵۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مولد سازی در گناوه باید با در نظر گرفتن مصلحت شهر باشد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه گناوه با تسلیت ایام شهادت امام جعفر صادق (ع) اظهار داشت: باید تلاش کنیم سیره و روش زندگی حضرت امام صادق (ع) را در زندگی فردی و اجتماعی خود الگو قرار دهیم و به کار ببریم.

امام جمعه گناوه با اشاره به دیدار جمعی از فرهنگیان و معلمان به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم با رهبر معظم انقلاب افزود: رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در این دیدار ۲۰ جمله کلیدی و راهبردی را که می‌تواند برای آینده آموزش و پرورش و نسل جوان و نوجوان مؤثر باشد بیان فرمودند که باید از این جملات مهم، مؤثر، راهبردی بیشتر بهره مند و استفاده کرد.

وی گفت: این نکات نشان دهنده نگاه ژرف و عمیق و دغدغه مند مقام معظم رهبری به حوزه آموزش و پرورش است.

حجت الاسلام رکنی حسینی اهمیت معاونت پرورشی در آموزش و پرورش یادآور شد: یکی از وظایف مهمی که امروز معاونت پرورشی آموزش و پرورش بر عهده دارد، جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی است و اگر در این زمینه دقت و نظارت لازم انجام نشود خانه دوم فرزندان ما مورد آسیب جدی قرار خواهد گرفت.

امام جمعه گناوه با بیان اینکه تبیین صحیح مسائل بنیادی کشور توسط معلمان برای جوانان و نوجوانان از دیگر نکات فرمایشات رهبری در این دیدار بود، اضافه کرد: در برهه کنونی تبلیغات و هجوم گسترده دشمن در فضایی مجازی، شاید فرصت تشخیص دوست از دشمن را برای دانش آموز، جوان و نوجوان کشور بگیرد لذا معلمان در این زمینه وظیفه مهمی بر عهده دارند.

وی با اشاره به اینکه ثبات مدیریتی در آموزش و پرورش از دیگر نکات مهم فرمایشات رهبری بود، ادامه داد: در دوره‌ای هیچ گونه ثبات مدیریتی در آموزش و پرورش وجود نداشت و این حوزه سیاسی شده بود که رهبری فرمودند سیاسی کردن آموزش و پرورش سم برای آن است.

وی گفت: تغییرات کوتاه مدت در آموزش و پرورش باعث می‌شود تا کار اساسی به نتیجه مطلوب نرسد و لذا ثبات مدیریتی از مطالبات جدی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی است.

خیزش دانشجویی منافع استعمار را به خطر انداخته است

امام جمعه گناوه با اشاره به خیزش دانشجویی و اعلام حمایت دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا و سایر نقاط جهان در روزهای اخیر و در حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین و انزجار از خباثت صهیونیست‌ها بیان کرد: این جنش ها و خیزش رویدادهای بی سابقه را رقم زده است و اتفاقاتی که در این دانشگاه‌ها می‌افتد یادآور تدبیر حکیم و دوراندیش رهبر فرزانه انقلاب است که در ده سال پیش ۲ نامه را برای جوانان آمریکا و اروپا نگارش فرمودند و امروز نتیجه آن دوراندیشی ایشان را می‌بینیم.

وی ادامه داد: در حالی که مدعیان حقوق بشر شعار دفاع از حقوق بشر و حق آزادی سر می‌دهند در برابر حوادث این دانشگاه‌ها سکوت کرده‌اند و در برابر برخوردهای وحشیانه و خشن نسبت به این دانشجویان در اروپا و آمریکا سکوت رسانه‌ای حاکم شده است.

امام جمعه گناوه بیان کرد: امروز استکبار جهانی و دشمنان بشریت در برابر بیداری ملت‌ها احساس خطر می‌کنند و این بیداری و خیزش می‌تواند منافع استکبار و استعمار را به خطر بیاندازد و آمریکا و اروپایی‌ها این خطر را احساس می‌کنند.

وی گفت: امروز همه ملت‌های جهان در برابر جنایت‌های استعمارگران و مستکبران بیدار شده‌اند و این بیداری منافع و اهداف دشمنان را به خطر انداخته است و جایی برای مستکبران عالم در دنیا وجود ندارد.

مولد سازی باید همراه با بهره وری

حجت الاسلام رکنی حسینی با اشاره به موضوع مطرح شده در بحث مزایده زمین در شهر گناوه که در معرض فروش و مزایده توسط دستگاه‌های مربوط قرار گرفته است، گفت: قانون مولدسازی دارایی‌های دولت با امضای قوای سه گانه و تأیید رهبری در کشور وجود دارد، اما این دارایی‌های دولت به معنای فروش اموال دولت نیست که یک مدیر بخواهد اموال دولت را بدون در نظر گرفتن مصلحت و منفعت یک شهر، استان یا کشور بفروشد چرا که دارایی‌ها و ثروت‌های دولت متعلق همه نسل‌ها است و برای نسل‌های آینده نیز محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه دارایی‌های دولت، مربوط به یک دولت و یک نسل نیست، گفت: اگر چه از لحاظ قانونی دست دولت باز است و آن بخش دارایی‌هایی که بهره وری نمی‌شود و ارزش افزوده و تولید برای دولت نداشته باشد اختیار دارند اینها را در معرض فروش بگذارند اما باید مصلحت شهر را هم در نظر گرفت.

وی گفت: مولد سازی باید همراه با بهره وری و ارزش افزوده باشد و اینکه ما زمین را بفروشیم و در آمد ناشی از آن خرج شود مناسب نیست.

ادامه داد: از این زمین مطرح شده، می‌توان استفاده‌های زیادی به نفع شهر با تهاتر و یا ایجاد فضای سبز، پارکینگ یا کارهای دیگر انجام داد.

امام جمعه گناوه بیان کرد: اگر چه دولت به دنبال مولد سازی است اما این اقدام و فروش زمین برای ساخت مثلاً پاساژ مولد سازی نیست که زمین را بفروشند و آسیب‌ها در شهر وجود داشته باشد و یا جایی برای دست فروشان وجود نداشته باشم.

وی بیان کرد: بسیاری از زمین‌ها را می‌توان با تهاتر به نفع شهر و همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مربوط و رفع مشکلات استفاده کرد.

وی گفت: امروز یک آسیب جدی در گناوه موضوع دست فروشان است که بارها مطرح و پیشنهادهای مختلفی نیز داده‌ایم اما تاکنون انجام نشده است و این میسر نمی‌شود مگر همه از جمله اصناف، بازاریان و مسئولان کمک کنند.

امام جمعه گناوه گفت: ما مخالف درآمدزایی برای دست فروشان نیستیم اما باید این موضوع ساماندهی شود.

وی گفت: می‌توان همین زمین کنار تالار هنر را به صورت غرفه غرفه تقسیم و جانمایی و برای ساماندهی استفاده کرد.

کد خبر 6095760

دیگر خبرها

  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • امام جمعه همدان: مطالبه‌گر‌ مشکلات مردم خواهم بود
  • مولد سازی در گناوه باید با در نظر گرفتن مصلحت شهر باشد
  • هویت بخشی رسالت امروز معلمان است
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان