Web Analytics Made Easy - Statcounter

هسته بین‌الملل خواهران ناحیه بسیج دانشجویی همدان در بیانیه‌ای نسبت به حادثه تروریستی دشت برچی افغانستان واکنش نشان داد و آن را گواهی بر نقشه‌های شوم دست‌نشانده‌های غرب در خاورمیانه دانست.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هسته بین‌الملل خواهران ناحیه بسیج دانشجویی همدان در بیانیه‌ای نسبت به کشتار نوجوانان و جوانان در دبیرستانی در کابل واکنش نشان داد و اعلام کرد که این خون‌های ریخته شده اکنون گواه تمام اهداف شومی است که در جغرافیای خاورمیانه توسط دست نشانده‌های غربی در منطقه پیاده می‌شود!

بار دیگر حادثه‌ای تروریستی در افغانستان، زخمی تازه را بر قلوب مسلمین نشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زخم‌هایی که هربار با کمرنگ شدن آن حادثه‌ای دیگر را در پی دارد و این‌بار مظلومیت خواهران و برادرانمان، در کشور همسایه بیشتر به چشم می‌خورد.

چرا که سکوتی مرگ‌بار جهانیان را فرا گرفته و در خواب غفلت فرو برده است و اینگونه واژه انسانیت از معنا تهی می‌شود.

آنقدر که دیگر چشمی شاهد این جنایات نخواهد بود و گوشی صدای حق را نمی‌شنود. آنقدر که دیگر نمی‌بینند دخترانی که با خون می‌نویسند:《 فردا از ماست، اگر بگذارید. 》

صدای مظلومانه مادرانی که اکنون با اشک افطار می‌کنند، در این رمضان خونینی که برایشان رقم خورد چه کسی می‌شنود؟!

و این چنین رد خون دخترانمان از مدرسه موعود و کوثر دانش و سیدالشهدا در دشت برچی، تمام شعار‌های پوچ مدعیان آزادی را زیر سوال می‌برد. این خون‌های ریخته شده اکنون گواه تمام اهداف شومی است که در جغرافیای خاورمیانه توسط دست نشانده‌های غربی در منطقه پیاده می‌شود!

میان این ظلم‌هایی که بی رحمانه بر پیکره بی‌روح خاورمیانه می‌جهد، میان انبوه درد‌هایی که به جان آدمیان این سرزمین‌ها می‌ریزد و دست‌هایی که هر باربا اشک به سوی آسمان می‌رود و قلب‌هایمان را بهم پیوند می‌زند باید بار دیگر فریاد زد:《 به کدامین گناه؟! 》

سازمان ملل و سازمان‌های جهانی و نهاد‌های بین‌المللی حاضر در افغانستان که در نهایت به ابراز هم‌دردی بسنده می‌کنند هیچ نقشی در انعکاس این خشونت‌های ظالمانه ندارند و سکوتی در جهان حاکم می‌شود که انگار این مرز‌های جغرافیاییست که ما رنگین‌پوستان را از هرجهت متمایز می‌سازد.

مدیر اجرایی یونیسف در افغانستان با اشاره به لزوم پایبندی به حقوق بشر تصریح کرده:《 کودکان نباید مورد خشونت واقع شوند》

و نشان دهنده این است که تا چه اندازه این نهاد‌ها نسبت به این جنایات بی تفاوت بوده و اجمالا به پیامی تسلیت بسنده می‌کنند.

در مظلومیت این مردمان همین بس که صدایی همراه با این اقلیت‌هایی قومی نیست! قوم هزاره‌ها که اکثریت جمعیت شیعیان افغانستان را به خود اختصاص می‌دهند هربار شاهد در خون غلتیدن فرزندان خود هنگام بازگشت از این مدارس هستند!

این حملات تروریستی که هربار داغی بر قلب‌هایمان می‌نشاند بار دیگر اهداف شوم طالبان و سیاست‌های پشت‌پرده این عناصر را آشکار می‌کند، تا با ایجاد رعب و وحشت در دل مردم این سرزمین با افزایش حملاتی در مدارس، اماکن مذهبی و... حکومت را تحت فشار برای خواسته‌هایشان قرار دهند.

در آخر هسته بین‌الملل خواهران ناحیه بسیج دانشجویی همدان، هم‌دردی و حمایت خود را از مردم مظلوم افغانستان اعلام می‌دارد. امید است عموم مردم به ویژه دانشجویان و رسانه‌های ملی نسبت به این اقدامات وحشیانه بی‌تفاوت نبوده و در محکومیت این جنایانت سهیم باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی همدان دشت برچی حادثه تروریستی دست نشانده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۷۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد

 به گزارش تابناک، زومیت نوشت: آکادمی علوم چین اطلس جدیدی از ماه را منتشر کرده است که وضوح نقشه‌های دوران آپولو را دو برابر می‌کند و از بلندپروازی‌های فضایی چین و کشورهای دیگر حمایت خواهد کرد.

به‌گزارش نشریه نیچر، اطلس جدید زمین‌شناسی ماه که حاصل تلاش بیش از ۱۰۰ پژوهشگر در طول یک دهه است، علاوه بر اطلاعات اولیه‌ی زمین‌شناسی درمورد سطح ماه، درمجموع، ۱۲۳۴۱ دهانه، ۸۱ حوضه، و ۱۷ نوع سنگ را دربرمی‌گیرد.

نقشه‌های جدید در مقیاس بی‌سابقه‌ی ۱:۲۵۰۰۰۰۰ ساخته شده‌اند. راس میچل، ژئوفیزیکدان مؤسسه‌ی زمین‌شناسی و ژئوفیزیک آکادمی علوم چین می‌گوید: «هر سؤالی در زمین‌شناسی با نگاه کردن به نقشه‌های زمین‌شناسی شروع می‌شود. اطلس جدید ماه منبعی برای کل جهان است.»

 بیش از ۱۰۰ پژوهشگر برای تهیه‌ی اطلس جدید ماه در طول یک دهه تلاش کردند.
جیانژونگ لیو، یکی از رهبران پروژه با اشاره به این موضوع که نقشه‌های موجود از ماه به دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۶۰ برمی‌گردد، می‌گوید: «سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده از داده‌های مأموریت‌های آپولو برای طراحی تعدادی از نقشه‌های زمین‌شناسی ماه ازجمله نقشه‌ای سرتاسری در مقیاس ۱:۵۰۰۰۰۰۰ و تعدادی نقشه‌ی منطقه‌ای با دقت بالاتر از محل‌های فرود استفاده کرد. از آن زمان، دانش ما از ماه بسیار پیشرفت کرده است و نقشه‌های قدیمی دیگر نمی‌توانند نیازهای پژوهش‌ها و اکتشافات آینده ما از ماه را برآورده سازند.»

در سال جاری سه فضاپیما به سمت ماه پرتاب شده‌اند و چین قصد دارد در ماه مه سفینه‌ای را برای جمع‌آوری سنگ‌ها از سمت پنهان ماه ارسال کند. نقشه‌های جدید به کاوش‌های چین و کشورهای دیگر در ماه کمک خواهد کرد.

 
دانشمندان از نقشه‌های جدید ماه برای درک بهتر تاریخ ماه استفاده خواهند کرد.
دانشمندان به کمک اطلس جدید ماه می‌توانند به درک بهتری از تاریخ ماه برسند، منابع بالقوه‌‌ ماه را ارزیابی کنند و مطالعات زمین‌شناسی مقایسه‌ای انجام دهند. این نقشه‌ها همچنین به انتخاب محل مناسب برای ساخت پایگاه‌های تحقیقاتی روی ماه کمک خواهد کرد.

 
اطلس جدید ماه که به دو زبان چینی و انگلیسی در دسترس قرار دارد، با استفاده از داده‌های برنامه اکتشافات ماه چین، به‌ویژه مأموریت چانگ‌ای ۱ تدوین شده است که از مدار، سطح ماه را بین سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۹ بررسی کرد.

 
اطلس جدید ماه با استفاده از داده‌های برنامه‌ی اکتشاف ماه چین تدوین شد.
مشاهدات انجام‌شده روی سطح ماه توسط ماه‌نشین‌های چانگ‌ای ۳ و چانگ‌ای ۴ به‌ترتیب در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۹ به تأیید صحت داده‌های چانگ‌ای ۱ کمک کرد. تیم تهیه‌کننده اطلس همچنین از داده‌های مأموریت‌هایی مانند GRAIL، مدارگرد شناسایی ماه ناسا و کاوشگر چاندرایان-۱ هند استفاده کرد.

 

پژوهشگران چینی در سال ۲۰۱۲ درحالی‌که به‌دنبال اهداف بعدی اکتشاف ماه بودند، شروع به تهیه‌ی نقشه‌ها کردند.

چین با مشارکت روسیه و بیش از ده‌ها کشور و سازمان دیگر، ساخت ایستگاه بین‌المللی تحقیقات قمری را رهبری می‌کند که قرار است اواسط دهه‌ی ۲۰۳۰ در قطب جنوبی ماه به‌منظور اکتشافات علمی و بهره‌برداری از ماه ساخته شود.

تیم لیو مدتی است کار برای بهبود وضوح نقشه‌ها را آغاز کرده است و نقشه‌های منطقه‌ای با دقت بالاتر را براساس نیازهای علمی و مهندسی تولید خواهد کرد.

در این بین، اطلس تکمیل‌شده در پلتفرم ابری «دیجیتال مون» قرار گرفته است و درنهایت در دسترس جامعه‌ی تحقیقاتی بین‌المللی قرار خواهد گرفت.

 

دیگر خبرها

  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • دبی، میزبان بزرگ‌ترین پروژه‌های خاورمیانه
  • (ویدئو) دختر فلسطینی درحال جمع کردن غذای ریخته روی زمین
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • جنگ کریدورها در خاورمیانه
  • واشنگتن پست : طرح صلح خاورمیانه بایدن توهم است تا واقعیت/ طرح نتانیاهو برای غزه شامل جنگ بیشتر است/ اعراب طرف گفت و گویی در تل آویو ندارند
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد
  • خاورمیانه 2050 چه شکلی است؟/ 3 سناریو با فرض جنگ سرد آمریکا و چین