Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ابلاغ طرح حریم سیاسی شهر بهار که سالها مورد مناقشه بهار و همدان است حدود ۲۵۰ هکتار به حریم شهرستان از سمت مرز شمالی اضافه شده است، اما از سمت مرز غربی مسکن مهر بهار و حوزه علمیه برادران شهر بهار را در حریم همدان قرار داده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان، چندی پیش خبری مبنی بر ابلاغ حریم سیاسی شهرستان در نقشه ای ناخوانا عنوان شد که مسئولین اظهار کرده بودند که پس از نصب utm مرز دقیق بهار و همدان مشخص خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تماسی که با مسئولین شهری داشتیم متوجه شدیم که بالاخره علائم utm نصب شده و باکمال تعجب مسکن مهر و حوزه علمیه و قسمت مشاغل فنی در حوزه همدان تعریف شده اند که قرار شده اصلاحیه ای روی آن صورت گیرد و اینها در حریم بهار قرار گیرند.

در گفتگویی که پیش از این با فرماندار بهار داشتیم، اذعان داشت: در طرح ابلاغی ۲۵۰ هکتار به حریم شهر بهار از حوالی چشمه قصابان افزوده شده که اتفاق مبارکی است و حدودا به اندازه نصف شهر بهار است.

قنبری در مورد قرار گرفتن حوزه علمیه و مسکن مهر در حریم همدان گفت: نقشه جدید اصلاحاتی دارد که شهرداری در این باره حرفهایی دارد و این اصلاحات را ارائه داده ایم تا پس از انجام اصلاحات طی مصاحبه ای مفصل خبر آن را به رسانه ها خواهیم داد.

در ادامه خبردار شدیم که شورای شهر و شهرداری از ابلاغ این چنینی حریم سیاسی گلایه مند بوده و برای اعتراض سفرهایی به تهران داشتند تا مسئله را شفاف کنند.

آنچه که در اینجا وجود دارد این است که طرح جامع شهر بهار چندی پیش از سوی استانداری ابلاغ شده و طبق آن بخش هایی از پشت زمین بیمارستان قدیم آیت الله بهاری تا قسمت هایی از گلخانه تازه تاسیس پشت فرمانداری در حریم شهر بهار است و مسئولین شهری در ابلاغ حریم سیاسی خواستار مطابقت حریم سیاسی شهرستان با طرح جامع شهر هستند، اما در طرح جدید حریم سیاسی تطابق وجود ندارد.

در ادامه گفتگویی با حسین فیض الهی، رئیس شورای شهر بهار داشتیم. او در گفتگو با خبرنگار ما از سفر یک روزه به تهران و دیدار با نماینده معین بهار در مجلس و خانم احمدی مدیرکل تقسیمات کشوری وزارتخانه خبر داد.

فیض الهی اظهار داشت: طرح جامع شهری در اختیارات شورای شهر و شهرداری است، اما حریم سیاسی در حوزه اختیارات مسئولین سیاسی یعنی فرماندار و استاندار است و شورای شهر مسئولیتی در قبال آن ندارد.

وی ادامه داد: با این وجود وقتی طرح ابلاغی حریم سیاسی مشخص شد، ما به عنوان نماینده مردم بهار و به دلیل مطالباتی که در این باره وجود داشت به آن اعتراض کردیم، کارشناسان را به محل دعوت کردیم و از استاندارد و فرماندار تقاضای رسیدگی به موضوع را کرده و برای پیگیری موضوع به سراغ نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس و مدیرکل تقسیمات کشوری رفتیم تا اعتراضمان را نسبت به چگونگی این طرح اعلام کنیم.

وی گفت: در این باره مرز شمالی مطابق با چیزی است که مدنظر ما بوده،اما در مرز غربی ایراداتی وجود دارد، در طرح ابلاغی جدید حدود ۲۲۰ هکتار به حریم شهرستان اضافه شده اما حرف ما این است که باید بالای ۴۰۰ هکتار دیگر هم افزوده می شد که در طرح جدید اتفاق نیفتاده و ما به دنبال گرفتن این حق مردم هستیم.

وی در مورد قرار گرفتن مسکن مهر و حوزه علمیه در حریم همدان گفت: نقشه ایراداتی داشته که گفتیم آن را اصلاح کنند و خودشان هم این را قبول دارند که مسکن مهر و حوزه علمیه جزء بهار است و قرار شد آن را اصلاح کنند، در این حرفی نیست، اما مسئله ما در مورد پشت بیمارستان قدیم آیت الله بهاری و قسمت های از گلخانه تازه تاسیس پشت فرمانداری است که باید به بهار افزوده شود.

حریم سیاسی شهر بهار سالهاست که مورد مناقشه بین همدان و بهار بوده و سالهاست که این طرح در حال رفت و آمد بین ادارات است، خبر ابلاغ ناقص حریم سیاسی الحق که مردم ما را شاد و پشیمان کرد و گویی که در این چند سال با آن همه بیا و برو انگار که نه خانی رفته و نه خانی آمده است، دست آخر بازهم قسمتی از بهار را به اسم همدان زده اند.

انگار که این طرح به یک کشمکش سیاسی بین همدان و بهار تبدیل شده ، طرحی که چندین نماینده و شورای شهر و فرماندار را درگیر خود کرده و دست آخر بازهم اختلاف هایی در آن وجود دارد.

وجود اشتباه در نقشه و اعمال اصلاحات چیزی نیست که یکی دو روزه بخواهد جواب دهد، مگر حرف یکی دو جلسه و یکی دو روز است که اشتباه در آن صورت گیرد، کلی جلسه و برو بیا سر همین مناطق مورد اختلاف بوده، مگر می شود نقشه ای بی حساب و کتاب و بدون امضای آقایان ابلاغ شود؟

در تفسیر کلمه اشتباه و اصلاح نقشه تنها یک فکر به ذهن متبادر می شود و آن این است که این کلام تنها برای فرونشاندن خشم مردم و ندادن بهانه دست آنهاست.

اینجا همت مسئولین سیاسی دو شهر همدان و بهار را می طلبد که هر چه سریعتر به این اختلاف چند ساله پایان دهند و حداقل این خاطره خوش را از دولت یازدهم در واپسین روزهای عمرش در ذهن مردم بهار ایجاد کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هکتار به حریم حوزه علمیه شورای شهر حریم شهر مسکن مهر شهر بهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۰۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، مصطفی حقیقی با بیان اینکه ۱۱۰۰ هکتار از منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دارای سند است، اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۸۸۰ هکتار وسعت دارد که نزدیک ۱۱۰۰ هکتار آن سند گرفته و ۷۵۰ هکتار از این منطقه دارای طرح جامع است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده است، تصریح کرد: ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده و آماده واگذاری است که طی یک ماه آینده شروع به انعقاد قرارداد واگذاری به سرمایه‌گذاران خواهیم کرد.

حقیقی با اشاره به اینکه پتروشیمی ابن‌سینا پیشرفت قابل ملاحظه‌ای دارد، ادامه داد: ۱۰۰ هکتار از اراضی این منطقه به پتروشیمی ابن‌سینا واگذار شده که تاکنون ۱۱ درصد پیشرفت دارد و در بخش عملیات اجرایی ۳۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم در منطقه ویژه اقتصادی شرایط بندرگاهی را ایجاد کنیم، افزود: چند نمونه بندرخشک در کشور وجود داشته که موفق بوده و ما نیز به دنبال ایجاد بندرخشک در این منطقه هستیم که از این طریق امور گمرکی تسهیل شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با اشاره به اینکه مطالعات بندرخشک انجام شده است، یادآور شد: در مرحله اول ۲۰۰ هکتار زمین برای ایجاد بندرخشک دیده شده اما قابل توسعه است.

انتقال ۳ میلیون مترمکعب پساب به منطقه ویژه اقتصادی

این مسؤول درباره تأمین آب منطقه اقتصادی جهان‌آباد، با بیان اینکه دو منبع برای تأمین آب جهان‌آباد در نظر گرفته شده است، گفت: به منظور انجام مقدمات کار چاهی با ظرفیت ۱۰ لیتر در ثانیه حفر شده بود که این میزان آب کفاف صنایع کم‌آب‌بر را هم نمی‌دهد بنابراین به دنبال تأمین آب مورد نیاز از طریق پساب فاضلاب همدان هستیم. حقیقی تصریح کرد: خط انتقال یک میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده فاضلاب همدان تا شهرک صنعتی ویان اجرا شده است و به واحدهای فولادی این منطقه پساب داده می‌شود.
وی با بیان اینکه برای انتقال پساب به منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۶ کیلومتر خط لوله باید اجرا شود که ظرفیت انتقال سه میلیون مترمکعب پساب به این منطقه را دارد، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم این خط تا پایان سال ۱۴۰۳ به نتیجه خواهد رسید.

تملک ۳۰۰ هکتار زمین برای شهرک‌ها و نواحی صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه ۳۰۰ هکتار زمین در سال ۱۴۰۲ تملک شده است، تأکید کرد: برای نخستین‌بار دو مصوبه برای ایجاد شهرک صنعتی در استان گرفته شده و مقدمات این دو شهرک آغاز شده به طوری‌ که شهرک صنفی بوعلی ۴ در پهنه ۷۵ هکتاری و شهرک عمومی در پهنه ۲۰۰ هکتاری تملک شده و کارهای اجرایی آن شروع شده است.

حقیقی با تأکید بر اینکه در ملایر ۵۰۰ هکتار برای ایجاد شهرک صنعتی به نتیجه رسیده و مقدمات آن فراهم شده است و به طور قطع امسال به سرانجام خواهد رسید، اظهار کرد: در تأمین برق و انرژی نیز ۶۰ مگاوات برق به نواحی و شهرک‌های صنعتی استان اضافه شده است.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229221 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان همدان

دیگر خبرها

  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • سرسبزی استان همدان، پس از بارش‌های بهاری
  • شهروندان از تردد و توقف در حریم رودخانه ها خودداری کنند
  • بارش باران بهاری در استان همدان
  • معرفی برترین‌های مسابقات کاتا جودو بانوان استان همدان
  • تداوم بارش باران بهاری در همدان تا اواسط هفته آینده
  • تداوم بارش باران بهاری در همدان 
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • جلوه گری بهار در طبیعت سراب گیان نهاوند + فیلم
  • باران بهاری میهمان دیار هگمتانه