Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@12:51:07 GMT

خدمات ثبتی از طریق همیار سند در همدان ارائه می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۵۳۲۶۴

خدمات ثبتی از طریق همیار سند در همدان ارائه می‌شود

اصغر پیرهادی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: به منظور ارائه خدمات الکترونیکی ثبتی و سیاست های برونسپاری تهیه نقشه عرصه، سامانه درخواست الکترونیکی خدمات ثبتی"همیارسند"به آدرس HAMAYARSANAD.IR راه اندازی شد.

وی اضافه کرد: با راه اندازی این سامانه، شهروندان بدون نیاز به حضور فیزیکی در ثبت احوال و تنها با ثبت درخواست در سامانه و دریافت کد رهگیری تمامی درخواست‌های خود را از طریق الکترونیکی پیگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ثبت اسناد و املاک همدان افزود: پس از درخواست الکترونیکی خدمات توسط متقاضی و دریافت کد رهگیری، تمامی مراحل به صورت پیامکی به صاحب سند اطلاع رسانی شده و مدارک بارگذاری شده در سامانه توسط کارشناس اداره ثبت بررسی می شود.

پیرهادی ادامه داد: در صورت نیاز به تهیه نقشه مراتب به متقاضی از طریق ارسال پیامک اطلاع رسانی می شود تا با ورود مجدد به سامانه "همیارسند" نسبت به انتخاب گزینه تهیه نقشه توسط "نقشه بردار ثبت" یا توسط "نقشه بردار «اس.اس.بی.آر» اقدام کند.

وی اضافه کرد: در صورت انتخاب گزینه نقشه "بردارثبت" توسط کارشناس اداره ثبت، زمان و نقشه بردار تعیین و ازطریق پیامک اطلاع رسانی شده و در صورت انتخاب گزینه نقشه بردار «اس.اس.بی.آر» متقاضی به لیست نقشه برداران مجاز به تهیه نقشه ارجاع و هدایت می‌شود.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک همدان گفت: برای ۷۰ نفر از مهندسان نقشه بردار ذیصلاح دارای دانشنامه یا عضو نظام مهندسی ساختمان، دوره های تئوری و عملی صدورپروانه «صلاحیت تهیه نقشه عرصه» برگزار شده است.

پیرهادی افزود: به منظور توزیع عادلانه ترسیم نقشه توسط نقشه برداران ssbr دارای صلاحیت، امکان انتخاب نقشه بردار توسط متقاضی در سامانه "همیار سند" ایجاد شده است و با این شیوه تعداد محدودی ترسیم نقشه ماهانه به هر نقشه بردار ارجاع شده و تا ترسیم و ارائه نقشه، سامانه اجازه تهیه نقشه دیگر نمی‌دهد.

وی اضافه کرد: نقشه بردار مکلف است نقشه تهیه شده را با مُهر و امضا در سامانه اسکن و نقاط «یو.تی.ام» (نقاطی با مختصات جهانی) را در سامانه بارگذاری کنند و از طریق سامانه به کدرهگیری درخواست الکترونیک مرتبط ارسال و ارجاع کنند.

عضو شورای حفظ حقوق بیت المال همدان مشغول به کار شدن مهندسان دانش آموخته نقشه برداری، کنترل و ساماندهی هزینه دریافت شده توسط نقشه بردار که توسط بخش کاداستر تعیین شده را از مزایای این طرح برشمرد. 

پیرهادی اظهار داشت: حذف تردد متقاضیان به ادارات ثبت اسناد و املاک، حذف دلالان و واسطه گران سود جو، مبارزه با فساد اداری، حذف زمان پاسخگویی کارمندان به تعداد زیادی از متقاضیان از طریق اطلاع رسانی در سامانه همیار سند، قابلیت ثبت نام برای خدمات ثبتی در ۲۴ ساعت شبانه روز و در هر نقطه ای از کشور،  جلوگیری از ازدحام در ادارات ثبت اسناد و املاک ، بهبود کیفیت زندگی همشهریان در سایه ارائه خدمات پر سرعت را از دیگر مزیت های این طرح دانست.

۳۱۸ هزار سند تک‌ برگ از ابتدای سال ۸۹ تاکنون در استان همدان صادر شده‌است.

برچسب‌ها ثبت اسناد و املاک همدان كاداستر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ثبت اسناد و املاک همدان كاداستر ثبت اسناد و املاک همدان كاداستر ثبت اسناد و املاک اطلاع رسانی نقشه بردار تهیه نقشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۳۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ این همایش به‌عنوان بزرگ‌ترین رویداد مرتبط با فناوری‌های اطلاعات مکانی هرساله توسط سازمان نقشه‌برداری کشور و با مشارکت دانشگاه‌های برتر کشور در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی برگزار می‌شود.

مقاله ارائه شده با موضوع "استراتژی‌های مکانی در تحقق اهداف برنامه‌های توسعه ملی؛ نگاهی ژرف به جایگاه اطلاعات مکانی در اجرا و پایش احکام برنامه هفتم توسعه" به بررسی تفصیلی برنامه هفتم توسعه کشور پرداخته و راهکاری نوین مبتنی بر اطلاعات مکانی برای اجرا و پایش صحیح احکام برنامه ارائه کرده است.

بهمن جمالی، رئیس گروه نقشه و اطلاعات مکانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان و نویسنده مسئول این مقاله، روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا به تشریح چارچوب پیشنهادی در این پژوهش پرداخت و اظهار داشت: با بررسی احکام لایحه برنامه هفتم توسعه که در مراحل نهایی تصویب و ابلاغ قرار دارد، مشخص شد بیش از ۷۲ ماده از مجموع ۱۱۸ ماده برنامه هفتم با استفاده از نقشه و اطلاعات مکانی قابل اجرا و پایش است که نشان از اهمیت بیش از پیش اطلاعات مکانی دارد.

وی افزود: استان زنجان از سال ۱۴۰۱ نسبت به بهره‌برداری از زیرساخت داده مکانی (SDI) مبادرت کرده و از این رو به‌عنوان استان پیشرو در توسعه SDI، با ارائه این چارچوب، راهکاری اجرایی و فنی برای تحقق احکام برنامه هفتم توسعه پیشنهاد کرده است.

پژوهشگر دوره دکتری مهندسی سیستم‌های اطلاعات مکانی (GIS) دانشگاه تهران، گفت: در چارچوب پیشنهادی، با استفاده از سنجه‌های عملکردی پیش‌بینی شده در برنامه هفتم توسعه، شاخص‌هایی مبتنی بر اطلاعات مکانی برای پایش احکام برنامه پیشنهاد شده است.

وی گفت:با توجه به پیش بینی احداث شبکه‌های اصلی و فرعی آبیاری بخش کشاورزی و یا بیلان منابع آب و تعادل‌بخشی به سفره‌های آب زیرزمینی، داده‌های متناظر با این احکام در قالب اطلاعات مکانی در نظر گرفته شده است که توسط دستگاه اجرایی متولی داده در بستر زیرساخت داده مکانی (SDI) به‌صورت برخط ارائه می‌شود و امکان پایش میزان تحقق هر یک از بند‌ها و احکام قانون برنامه هفتم را میسر خواهد ساخت.

دیگر خبرها

  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟
  • تبدیل اسناد مالکیت دفترچه‌ای به سندتک‌ برگی در زابل
  • تهیه و توزیع ۸۴ حلقه لاستیک رایگان در همدان
  • تهیه و توزیع ۸۴ حلقه لاستیک رايگان در همدان
  • پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد
  • تهیه نقشه مناطق مستعد و دارای سابقه آتش‌سوزی در مراتع ضرورت است